Saturday, September 27, 2008

Salam Eidul Fitri d Perantauan



Buat Kedua Ayahanda Bonda di Malaysia,
Buat kekanda-kekanda dan adinda-adinda sekalian
Buat semua saudara mara di Perlis dan di Johor
semua mulimin dan muslimat yang mengenali kami,
dan semua teman-teman di Malaysia dan di UAE,



Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin,
.
Salam dari
Imran, Zaida,
Iman, Ilham, Irdina
.
p/s, Ucu - nak kueh Ma'mor ngan tart nenas
Nenek 2 dan atuk2, ummi, ayah long, papa, pak lang, mak tok, tok wan, Tok Andak,Tok Anjang, Tok Tam, granma, Tok Ma, Tok Sila, Tok Nong, Tok Chik, dan semua tok lah!
Iman, Ilham, Irdina mintak duit Raya,

9 comments:

domestic engineer said...

Assalamualaikum orang di sana,

Selamat hari raya Aidilfitri 1429H dari kami sekeluarga. Mohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa dan tersilap kata atau tersinggung perasaan tanpa sengaja sepanjang tempoh persahabatan. Halalkan makan dan minum kitorang ya.

Jeda, you too jgn pula membanjirkan Uptown Mirdiff 1 Syawal nanti ok. Marilah kita bersama-sama menganyam ketupat daun kurma sambil menggentel kuih ma'amor dan biskut Arab.

Akhir kata, Pecah kaca pecah gelas, Sudah baca harap balas...hik hik hik

Pp said...

kepangkuan saudara / dan puan imeirda...
kami dari ranches juga mengucapkan selamat hari raya eidilfitri.....maaf zahir batin. sedang lidah sering tergigit inikan pula sesama manusia...

jika senang dan sudi...datanglah ke ranches...walaupun kami tak de open house style bandar...tapi ibarat hidup di kampung, setiap hari juga open house!

Imeirda said...

Wa'alaikumussalam dr org di sini,

Kami Sekeluarga juga mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir, Samalah kita 0 - 0 yea. Halal jua segala yang termakan, terminum dah terambil, jemput dtg umah ye.

Banjit idak le... tapi hujan rebas jugaklah. Felt the mood already dengar lagu Raya, mmm gentel dak Dina DEbot jelah gamaknya. Un gentel ma'mor n biskut Arab byk sikit, nanti I gi amik.... hehe


PP

Kepada Keluarga di Ranches; PP, Kak Aishah dan anak-anak.... Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Kami sentiasa senang dan sudi untuk bertandang ke AR, likewise, jemput datang ke rumah kami yang sering terbuka.

Imeirda said...
This comment has been removed by the author.
rumahriri said...

Selamat Hari Raya jugak dari kami semua .... maaf zahir batin .... hmmm apalagi ye .... sniff sniff, hiks, sebenarnye I ni, dah terasa benar nak packing bag n cabut balik ..... hhhhuuuaaaaaa .....

Imeirda said...

Ye lah Riri...

Ni mama pun dah berapa kali menitik air mata... iskh kalau nak naik kapai terbang tu senang macam nak naik LRT... balik sekarang dah nih!!! the mood has oredy fluctuated... mostly rasa nak meraung huwwwaaaaaa

mother of two said...

auwwww chakkk!!!

tadi adik pegi bukak posa kat bangi mkn mcm2.. tapi tak sempat balas dendam lagi:)

then singgah cc nak tau gak cita org dubai...

anyway... selamat hari raya aidilfitri utk kak ida sekeluarga.
dan juga selamat menganyam ketupat dau kurma hohohoho

eiyda said...

Salam Imeirda..
Selamat menyambut hari lebaran di perantauan. Jangan gundah & sedih2..Hehehe mentang2 lah kami beraya kt Msia..

Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir & batin. Moga Syawal ini memberi sinar kebahagiaan dan keberkatan buat Imeirda sekeluarga.

Imeirda said...

MOT and Eiyda

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat korang semua. Enjoy your Eid in Malaysia and Bawaklah ration banyak-banyak balik nanti. Nak bunga api sekarton dgn mercun katak... Boleh??