Thursday, September 25, 2008

Iftar - 22nd day of Ramadhan


Alhamdulillah, Babah, mama and princesses got invitation to join Haza n family to have our Iftar together with some friends. Others invited were Ma'ju and shiela with the Angels, Madi and Riri with only two heroes out of four, and Tini alone with her own soul! ahaks. The other half of Tini is left back in Malaysia. Anyway she will be leaving the following day to be reunited. Plenty of food;

Tini brought lamb curry loaded with carrots, potatoes, brinjals segala (abiskan ration dalam fridge la tu), Ziela cooked meehoon goreng, bubur lambuk, pudding jagung cocktail, marie biscuit batik cake, fried chicken, mama brought ayam masak ketchup (eh tak snap photo lak), Shiela brought kuih sago (ooops pun no photo), n Riri made kuih bakar pisang... nice. oo lupa lak kuih batang buruk tu, Cik Tini kita yang bawak. Get indulge on the photos taken ya!




Told u banyak makanan and we were busy eating, perform solat, eating brok-brek, brok-brek tak sempat nak pose banyak gambar. Tulah masalahnye kalau dapat jumpa friends, we really make full use of the time, sampai bargain time dengan hubbies bila depa signal ajak balik... Suka dapat mingle-mingle dgn friends, the more the merrier.

Merpati dua sejoli, Baby Aryann n Dak Dina Debot, wah siap nampak kuali itam auntie Ziela,

Enjoying eating drumstick fried chicken



Mommy Riri dah chup Dina nak buat menantu. Ni utk no yang mana?? Nak ikut harga Dubai ker?


Emmmm, ada pulak kacau daun, the guardian Angel Kak Ieam. Dina says ' aiseyman kacau jer lah kakak ni."


nak balik dah!!
Lupa nak ucap tenkiu pada tuan rumah, semoga murah rezeki. Terima kasih daun keladi, jemput-jemputlah lagi.

5 comments:

Jes said...

MasyaAllah ,comei nye dak Dina and Boipren Aryan mamam drumstick. Raser cam nak frame idup2hi..hi.....geremmmmmm tengok...Kabor Riri, kira rega Dubai ler weh! Belanja Pampers ,susu segala semua rate Dubai...so, be prepared...waaaaaaaaa..

Imeirda said...

Kak Jes,

Hahaha, tulah kalau rega Dubai berbaloi. Boleh siap mintak umah sebijik kat Palm ke. Bolek mommy Riri n Ayah Madi?? ahaks

rumahriri said...

rumah sebijik kat palm ? *pengsan tak bangun dah* ......

kalu kire rate kelantan je macamane ???? hihihihihihi

Imeirda said...

Ahaks,

Amboi nak kira rate Kelantan lak!!! Tapi 20++years lagi, harga Kelantan pun naik kot. Wil see camne. Tapi kalau ikut Indonesia sudah berbillion tuh!!! hihihihi

tini said...

amboiii rate kelate ker... jangan tak tau rate kelate pon mahal..mas kawin kita bagi negeri lain duit hantaran tau.. and betoi cakap Kak Ina, memang kiut sengat budak debot 2 orang tu..rasa nak cubit2 pipi.. and Dina memang comeiiii pakai baju merah..