Wednesday, October 1, 2008

Iman In Da Kitchen



Jaw dropped!! bila tetiba they announced the following day would be Raya. Initially, the expected date was 1st of Oct 2008 but nampak anak bulan kot. Yeay, "esok" Hari Raya. Daging, Ayam semua dok kat Pasar Karama lagi... takpe InsyaAllah boleh.


Kak Iman hari ni rajin tolong Mama n Babah kat kitchen Alhamdulillah. Mak Leha n Mak Bedah tengok ni cucu mak ni dah besar, dah boleh nolong mama kat dapur buat kuah kacang ... "Baguslah kakak, next time blh tolong mama lagi, Good job"...Alhamdulillah

p/s ; events semua backdated sebab 'kami semua sibuk beraya 'Jommm kita rewang Raya"... Children/ princesses get ready, kita Jalan-Jalan Raya"

5 comments:

a green rubber band said...

did u hug ur children this hari raya?
my mama and papa didn't - or not yet. i am still hoping they will...

Imeirda said...

Salam Green Rubber Band,

Selamat Hari Raya Aidilfitri and of course they got our warmest hugs everyday. Just hope... InsyaAllah ada tu or u make the move to hug them first.

imran said...

Iman,

I am proud of you. Keep up the good job!

Babah

Kakak Tiri said...

Wahhh... rajinnyaaa.

Good girl lah Iman ni :)

Imeirda said...

Babah Imran,

Dah besar dah anak kita tu, kekadang jer ada penyakit M, but Alhamdulillah now dah rajin tolong mama kat dapur. Tadi bagi dia baca... kembang kempis hidung rasa flattered kena puji!!! pastu mintak upah mmmmm???


Mommy Luyah,

a'ahkan, Iman memang good girl, mama doakan dia jadik anak yang baik.Ameen.