Thursday, October 16, 2008

1,2,3, Doze Off

Off late ni malas nak buat write up... so went thru the memory card found these photos of my lovely Dina. Dina ni suka lawan mata trying hard to stay awake (means kalau ngantuk pun dia lawan takmo tido) until kadang2 tu tetiba jer tengok dah terjelepok. And there are many occassions dia tertido masa makan. Ermmm Dina, Dina, Dina! So enjoy the photos ' Dina on candid camera"


cute; photos by babah... sian dia


Tu siap mengigau angkat roti n ingat nak mengunyah, hehehe but zzzz tak mampu because terlalu mengantuk.

12 comments:

Anonymous said...

Baby switched off. ha ha

DaNaSh said...

salam jeda ni mesti ikut gene maknya...

Tulip said...

amboi cute miut anak-anaknyaaa....

Zam said...

Salam..

Masih tidak terlewat rasanya untuk mengucapkan selamat hari raya buar Imerda n Family... Semoga anda terus sukses... salam perkenalan dari kami Blog Keluarga Bahagia..

Wiz said...

Jeda, pipi tu ikut sapa? Tak mcm pipi you pun. Soooo cute and sungguh menggeramkan.

QiStinA's said...

alah siannye dina... tapi ttp cute wpun tgh tido...

Imeirda said...

Anonymous... any pseudonym??? yup ia terswitched off...

Ala auntie Naza, gene elok tu!!!! tapi mmg all the princesses mmg suka gaya gitu.

Salam Tulip
Org Pergliehkan? Welcome and budakk-budak semuanyer kiut miut. Children are adorable.


Salam Zam dan Keluarga Bahagia...Selamat Hari Raya juga buat family Zam. Thans and do visit again.

Auntie Wiz, cuba tgk betul-betul pipi mama dia... ermmm geram gak tau. hehehe


Auntie Moi...
Mmg suka tgk babies or children masa tidokan... masa tu mmg cute

poja said...

cutenya anak ko..apa ko bagi mkn jeda smpai termimpi2 nak suap roti tu...brapa umur dia??hope it's not to late to wish u n fmly selamat ari raya



poja

Imeirda said...

Salam Poja,
helo friend, lama tak dengar cerita. Ala bagi makan macam biasa, masa tu dia tengah makan roti... terus dozed off. Cute n montel le macam mama dia... hehehe.

U too, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. KIT

poja said...

itu kelakar le...ha ha ha..
semuanya muka engko kan...but alhamdullallah semua sihat..
brapa umurnya...aku ada anak teruna 15 bulan umurnya...

hanny said...

lawaklah tengok dia ngantuk..comei...salam dari bumi sakura

Imeirda said...

Poja, kan masa ko bersalin tu aku ada called, I was 7mths kot. same year la tu? Nak booking... ikut muka aku ye?... photostat. Poja private me or ym ke?

Salam hanny,
welcome aboard...salam dr Dubai. children mmg comei masa diorang tidokan?