Friday, October 3, 2008

Happy Birthday Darlings

precious moments photographed by Uncle Haziq Ariffin




Last year, there was no celebration to celebrate my soul partner's birthday. It was 20th Ramadhan anyway... No candle lite dinner, no birthday card except the anxiety awaited at the Pantai Medical Centre, KL. I was due at anytime and ready to be taken to the OT. Somehow, I was very well prepared to send him the best ever gift one would remember for the rest of the life.


I delivered him A VERY SPECIAL DELIVERY from HEAVEN, a beautiful healthy 3.2 kg baby girl namely Intan Nur Irdina for his birthday (3rd of October 2007, 6.50 a.m). Alhamdulillah. Despite the pain and the agony, the fact was "priceless and undescribable". It is precious!!!




So this year babah got the opportunity to celebrate birthday with Dak Dina Debot. It was supposed to be today 3rd October 2008 but since many family friends were around on the open house day (1st Raya) kita buat sekalilah yea.




To both of you,

Babah and Irdina Darling
HAPPY BIRTHDAY
We love u guys so much
from Mama, Kak Iman and Kak Ilham
Cherish the moment; a year older, a year wiser.



dr Lensa Imran

11 comments:

Kakak Tiri said...

To Abang Im and Dina,

H A P P Y B I R T H D A Y

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Our adorable Dina, semoga menjadi bijak pandai dan menjadi anak yang soleh.

Aleebo.

- Babah Bamin & Mommy Luyah

rumahriri said...

Untuk calun menantu comel I (dah babahnya ye) ... :)
Happy B'day ..... just wanted to meng'Amin'kan doa Mommy Zaida saja ... semoga Allah kabulkan semua,OK .....
Auntie Riri, Uncle Mahadi .... hero Ali, Harris, Andri n Aaryan ..... mmmuuaahhhh ...

Wiz said...

Dak Dina Debot tu kalau dapat kat Aunty wiz mesti dah kena peronyok2 dalam bag Aunty wiz dah, pastu Aunty wiz lari bawak balik rumah. Geraaaaaaaaaaaaam tgk your lil girl tu. Ni mengetap bibir je ni Jeda. Mujur you all duk juah, selamat dari Aunty Wiz. Anak Enida pun dah lari drp Aunty wiz coz ari tu bila jumpa asik nak peluk and squeeze pipi dia je, ha ha ha. Edrick even said "ooo man!!!"

Happy Birthday to both of you! Jeda, next year birthday Babah nak hadiahkan lagi satu ke? he he he.

Pp said...

selamat berjaya....dan semoga terus selamat dan berjaya dunia akhirat baby Dina dan baba dia juga!

Nour said...

Slamat hari jadi utk baby dina gak!semoga mbesar dgn sihat..mkin comel..cerdik & mnjadi anak yg solehah..br pas besday adik b,ttba teringat besdaty bby dina pn lebih kurang same hari gak..hihi

~tak lupe utk abg imran,hepi besday!

Imeirda said...

Mommy Luyah & Babah Bamin,

Thanks for the wish... Yes, we hope for the best to our adorable Dina too. Dina says.. Ileebo too.

Imeirda said...

Alahai bakal besan ni,

Thank u banyak-banyaklah wish tu, InsyaAllah Allah kabulkan du'a tu, Panjang umur, ada rezeki, ada jodoh depa kita jumpa, ahaks.

Wiz,

Penyek nanti Dak Dina lah Auntie Wiz. Ingat nak suruh auntie Wiz buat cupcakes Dino Barney and poskan mesti dia suka. Next yearlah kot.

Hohoho!!, Tengoklah kot dapat prince charming lak bagi teman dia tengok bola next year. Eh thanks for the birthday wish.

PP,

Thanks for the du'a and we always hope for the best.

Nour,

Salam Nour, ni dah ada kat Malaysia ke. Thanks Nour and sampaikan jugak Happy Birthday kat Baby B dari Dak Dina Debot.

imran said...

To All,
Thanks for the birthday wish!

To My Lovely Wife,
Thanks for everything. You and all our kids are the Greatest gift that I have ever got from Allah SWT. All of you are always in my mind. Luv u !!

Imeirda said...

Babah Darling,
Happy Birthday and Thanks.

"Love me without fear / Trust me without questioning / Need me without demanding / Want me without restrictions / Accept me without change / Desire me without inhibitions." - Dick Sutphen

"My love for you and the children is a journey; Starting at forever,
And ending at never." anonymous

Anonymous said...

Dina n Babah

HAPPY BIRTHDAY TO U. Kakak miss babah and adik-adik

Intan Nur Shaziera
Malaysia

Imeirda said...

Salam Sayang.

Kakak, Cuti sekolah ni kakak datang Dubai ok. Nanti mama n babah bawak kakak jalan-jalan.

We miss and love u too.