Thursday, November 13, 2008

Super Stars


A is for AMAZING

A is for ABOVE THE REST

A is for AWESOME

A+ CONGRATULATIONS!! U have become top of the rest

Iman darling,

Mama n babah are proud of U. Keep up the good work.



CONGRATULATIONS Amirul Amin bin Norazmi

Another congratulatory wish for this cheeky mischievious nephew of mine (naughty MasyaAllah), dapat 5As for UPSR. Last year abang dia dapat straight As for PMR. U guys have made ummi n ayah proud of u. Mama pun tumpang proud gak. Keep up the good work. Dah call banyak kali tuntut ( nak 'pau') hadiah dari babah n mama, sure nanti mama antar hadiah...surprise???!!!

One good thing about this boy, bila nak pereksa would call me, babah, atuk, nenek dia suruh doakan n mintak maaf atas segala dosa (BERKAT ILMU) -hahaha!!! (ko byk dosa ngan mama n babah ye Min?).


Posted by Picasa

5 comments:

QiStinA's said...

Congrats ... iman... amboi..boleh mintak present dr babah n mama nie...he..he...

Wiz said...

Congratulations to all Yey!!!!

Mesti pokai mama and babah nya sebab byk presents nak beli ni he he he.

domestic engineer said...

You've made it this time Iman, congrats! And the cousins too.

Imeirda said...

To All Aunties,

Iman says; Thank U very much. ermmm budak2 ni dah slalu sgt pau mama n babah. rewards biasa-biasa je, motivational. hehehe

Kakak Tiri said...

Yay for you Iman. You're a star!

Kisses for you from Mommy.