Thursday, January 1, 2009

HAPPY NEW YEAR 2009

Another new year... ingatkan malam tadi nak bawak the children gi Jumeirah Beach Resort to observe the fireworks tapi all celebrations were cancelled.

Mohammad orders cancellation of New Year celebrations
WAMPublished: December 30, 2008, 20:37
Dubai: His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, Vice-President and Prime Minister of the UAE and Ruler of Dubai, has ordered the cancellation of all New Year celebrations in Dubai on Wednesday as an act of solidarity with the Palestinian people.
In support of the Palestinians in Gaza, who are enduring all kinds of killing, destruction and displacement by the Israeli military machinery, Shaikh Mohammad instructed all concerned authorities in Dubai to put this order in place and take necessary procedures to circulate the decision to all concerned parties.


and in fact New Year celebrations in most parts of Arab world cancelled.

Anything new about us?... ermmm banyak buat one thing for sure 2008 was a smooth sailing, everything seemed to be in order except for few hiccups in friendships, in some of our unsure desicions but Alhamdulillah... hope for better 2009. Hope or another year of wisdom. Azam baru??? I haven’t made any resolutions this time around, I resolved to make... ermmm I just wanna be better person lah to everyone n enjoy life with the loved ones selagi Allah kurniakan kesihatan yg baik Ameen.


Esok, anak2, A'an and Intan balik Malaysia, gonna miss them esp Kakak Ieam yg melekat with abang. Again another time to say GOOD BYE... uhks

8 comments:

eiyda said...

Salam K.zaida..
Happy new year to k.ida and family..Semoga lembaran tahun baru menjanjikan permulaan harapan baru yg lebih bermakna dan semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi k.ida sekeluarga..

QiStinA's said...

happy new year... moga tahun baru lebih baik dr sblmnye..insyaAllah... ooo... abg n intan balik esok yek... salam utk dia org... seronok dpt kenal kanak2 riang dua org tu.. hope jumpa lagi...

FiDa said...

salam kak zaida

Happy New Year 2009 utk akak sekeluarga

ingat akak dtg sukaneka raykat kat murshif park...akak tak berapa sihat ya...jaga diri baik2

anap_ilmi said...

salam. kak. kalau saya nk mintk tlg aka dptkan info2 dubai how eh?akak leh tlg x?kalau kite dpt chat ker...k?tq.slmt thn baru

Imeirda said...

Salam Eiyda.. Happy New Year to Ida, Nik and family... Thanks for the du'a and moga kita semua Allah kekalkan kesihatan yang baik, permudahkan segala urusan dan luaskan lagi pintu rezeki kita di sini... Ameen

Salam Moi, Yup moga 2009 lebih baik... depa pun seronok dapat kawan kat sini esp Intan dapat celebrate ngan kembar dia Yasmeen (same birthday). Depa pun hope gitu gak.

Fida, Happy New Year to Fida and family too, ermmm keadaan kurang mengizinkan. Thanks for the thought.

Salam Anap. InsyaAllah boleh... ym me invite
zaidakhamis@yahoo.com (sorry lambat reply)

domestic engineer said...

Selamat tahun baru hijrah 1430 n happy new year 2009. May u n family be blessed with good health, happiness and prosperity throughout the year.

"...I resolved to make..." let me continue on ur behalf...another baby brother for Dak Dina?? Oooppss..peace. :-)

Imeirda said...

Ziela , Happy New Year too to u, Haza n anak2. A'ah moga makin murah rezeki kita di Dubai ni dan di permudahkan segala urusan.... InsyaAlah. Ameen.

Resolution to nothing la Ziela, never know, ni tgh dok incubating dah!Alhamdulillah...

mother of two said...

kak zaida,
salam... selamat tahun baru... semoga ceria2 selalu. jgn luper update blog nie.. nanti tumbuh lumut..hehehhehe

p/s: kalau mengidam nak makan tempoyak.. ring2 adik yer..