Tuesday, April 14, 2009

One Year Older

Happy Birthday to me...

Mesti orang tanya yang ke berapa, tengok title macam in denial takmo tulis angka keramat tu. Well many people said it is only numbers. but... 37 sounds alot jugak (Alhamdulillah), mcm tak caya jer. Spoken to mak last week wishing her 43rd wedding anniversary (10th April)n she recalled my soon-to-be birthdate, and even dia pun cakap "dah banyak umur awak yek". She still believes and regards, I am still her youngest baby who has mature without her wanna to admit. I will always be you baby!!! Babah jangan marah -" I'm ur babe forever ...lah".

.

Just hope many happy returns for me, always happy with my loved ones and panjang umur, murah rezeki. Semoga makin kurang sifat mazmumah and more mahmuddah dan Alllah permudahkan segala urusan kami. Ameen.


.


Me too in nostalgic mood. " Terkenang-kenang..." That was 21 years ago. On my sweet 16th birthday, Babah dated me the first time ajak balik Seremban sama-sama. That was the 1st time rasa balik Sremban naik SKS cepat sangat sampai, ... then cerita Imeirda pun bermula. The rest biar kitorang dua orang simpan jer. Kawan2 seangkatan sure ingat banyak lagu2 jiwang during that time, the children now mesti ketawa bagai nak rak kalau dengar lagu2 'sketsa sebuah cinta', 'more than words' etc etc. Yg umur2 sekufu sure ada list lain. Till then...



To all April babes and dudes - Happy birthday (Hope we get wiser and better)

To Mak - Happy Birthday yang ke 59 , with lots of love from Iman, Ilham Irdina

To my Rose Darling - Happy Birthday to U. U are not 37, u are sixteen with twenty one years full of experience!!! me too.

5 comments:

DaNaSh said...

semoga panjang umur jeda..

amboi, 16 tahun dah dating???? I was still trying to figure out what boys are for masa tu...almaklumla, pelajar sekolah pompuan..

moga-moga dimurahkan rezeki dan ditambah zuriat lagi.....amin.

Imeirda said...

Naza, Thanks... Ameen

Tulah budak kluar sekolah Methodist masuk co-ed... nak jumpa jodoh ghupanyer ahaks.

Ameen, Ameen moga rezeki kami makin murah, ni mmg tengah menambah zuriat, InsyaAllah

Eh now blogging kurang sikit, kita ber facebooking lerrr.

QiStinA's said...

Hepi bday k.eda..moga panjang umur n murah rezeki... insyaAllah

Anonymous said...

Happy Birthday Jeda n Imeirda

Semoga panjang umur dan murah rezseki dan panjang jodoh hendaknya.

Korang memang couple of the year dulu!!!!

kawan lama said...

naek bas sks cepat sampai? tu yg tukau naik bas ijau yg lalu branang eh? ahak2.

huhu.. ada lagu lama eh? takde masuk lagu fenomena ke? tu zaman isabella kan ?

gi skola pakai baju biru kan? bukan baju putih kan? gi skola jalan kaki kan?